Скандално филмче, което вече се разпространява в интернет и някои от социалните медии, получи на пощата си Hotnews.bg. На него се вижда Тото чисто гол, а камерата е насочена към члена му. Певецът от "Скандау" с усмивка демонстрира мъжкото си достойнство за радост на фенките. След като еротичния запис изтече, мнозина обвиниха певецът, че умишлено лансира голотията си, за да се пише и говори за него още повече.

В момента Тото е и един от участниците в "Като две капки вода", а много от зрителите го критикуват яростно в социалните мрежи, че е твърде скучен и скован. Въпреки тях той миналата вечер спечели шоуто с имитацията си на световната рап звезда Шаги. „Като две капки вода” вчера за първи път се проведе без публика и това сериозно се отрази на участници и водещи. Липсата на зрители ги изнерви доста, така че скандалното клипче може да е начин да се привлече внимание към предаването, което разочарова вчера вечерта.

Филмчето, което трае едва няколко секунди, може и да е отмъщение на бившата приятелка на Тото, на която той посвети „Чужди усмивки”, след като призна публично, че й е изневерил. Тя обаче в момента е щастлива с нов мъж до себе си и работата като телевизионен редактор, така че по-скоро пускането на клипчето е дело на човек, близък до Тото, за да вдигне рейтинга му.

Hotnews.bg припомня, че рапърът Криско все още е бесен на колегата си 100 Кила, който наскоро го засегна с изказване по негов адрес. Килата заяви в "Папараци", че габровецът е станал известен най-напред с порно клипче, а това припомняне направо разтресе нервите му. В действителност думите на ромската звезда са голата истина за първите стъпки на Кристиян Талев, както са истинските имена на изпълнителя. Преди да се превърне в хитмейкър достигнал и до дуети със Слави Трифонов,

Криско драпал за слава, като сам си пуснал клипче, на което девойка му прави френска любов. Този факт от биографията му обаче смущавало главното действащо лице и затова не обичал да му го натякват. Явно и Тото тръгва по стъпките му. Ние няма да покажем филмчето с члена на Тото, защото е брутално, но сме сигурни, че всички заинтересовани фенки, лесно ще го намерят.