Победителят във „ВИП Брадър” Тото призна пред Мон Дьо, че се е разделил с приятелката си Яна. Още преди месеци се появи информацията, че музикантът е скъсал наистина и окончателно с дългогодишната си любов. „Случва се, хората се събират и разделят”, коментира лаконично рапърът. Според публикациите поблазнен от славата и фенките, Тото е изневерил на чаровната блондинка, която моментално му била шута, щом разбрала за измяната.

Близки до рапъра твърдят, че Яна го зарязала преди месец, когато случайно открила пикантни съобщения в телефона му. След участието на Тото във „ВИП Брадър” почитателките му се умножиха и той решил да се възползва от внезапно връхлетялата го слава. Йонислав разсъждавал, че е прекалено млад, за да остане верен на дългогодишната си приятелка и решил да опита нещо различно. Така се стигнало до многократни изневери от негова страна, но гаджето му дълго време не подозирало за това.

Тито, който днес е рожденик, призна още, че се е отказал от футбола заради травма, която сложила край на спортната му кариера. Паднал след задна ножица, с която все пак успял да вкара гол и отключил херния. Невъзможността да тренира го накарала да потърси спасение в музиката, която започнал да слуша непрестанно, като дори бягал от час.