В края на септември миналата година рапърът Тото от СкандаУ стана баща за първи път. Той нито анонсира бременността на половинката си, Кристин, нито лично обяви новината. Още от тогава на всички ни стана ясно, че новороденият Доминик няма да е като децата на други популярни българи - инфлуенсър и звезда от малък. Във видео в своя YouTube канал Кристин и Тото обясниха своя избор. По думите им да си известен или не е избор, който тежи.

От популярните лица у нас се изисква много, а никой няма правото да отнеме анонимността на друг човек - още повече пък дете. Така популярната двойка е решила да остави избора на Доминик дали да бъде известен или да остане анонимен. Тото и Кристин отговаряха на въпроси на свои последователи. Сред тях беше и този на какво искат да научат сина си. Според двамата родители най-важното, на което искат да научат Доминик, е да бъде добър човек, да има очи за любовта и да познава хората. Двамата са убедени, че всичко останало е до избор, който след години той сам ще направи.

Иначе Тото се пошегува, че първото нещо, на което ще научи сина си, е да играе футбол. Тото разказа и как е осъзнал, че Кристин е неговият човек с главно "Ч". Оказва се, че просто го е усетил. Били на общо участие и в мига, в който Кристин влязла в помещението, в което е бил Тото, макар и да не се познавали, той си казала "ето я жена ми".

Кристин пък сподели, че няма чак такива способности, но е разбрала, че Тото е нейният "човек", когато усетила, че той е по-важен от нея. И бе категорична - в една истинска връзка няма компромиси. Просто, когато обичаш някого, ако той има различно от твоето желание или предпочитание, личният избор се променя по естествен път в името на любимия. 

източник:vbox7