Тото от СкандаУ избухна заради публикация, че той и дуетната му половинка са си наели трима яки гардове. Според сайтът Lupa.bg поп-рап дуото "Скандау" се държи точно като световноизвестните в жанра Джей Зи и Лил Уейн. От няколко седмици из летните курорти, където бандата гастролира, с нея се движат и 2-метрови бабаити, които се грижат за безопасността на Йонислав Йотов. По наша информация той и половинката му в музиката Лъчезар Евтимов са наели общо шестима бодигарда, които се сменят през два дни. Така по морските участия на "Скандау" изпълнителите на "Хайвера" разчитат на трима охранители.



Те не просто следят да няма изцепки срещу рапърите, но и много зорко пазят хитовите момчета от похотливите ръце на фенките им. Тото, който е известен с изневерите си в миналото и с хедонистичното поведение по нощните заведения, сега напълно се е кротнал и не позволявал дори на най-красивите си почитателки да го доближат на по-малко от 30 сантиметра. Вероятно да има гардове около себе си е плод и на ревността на приятелката му Кристин Петринска, която непрекъснато публикува снимки в социалните мрежи как възлюбеният й Тото се грижи за нея.

Феновете на "Скандау" обаче недоволстват, защото смятат, че охраната е излишна. "На какви се правят? Онзи ден в тузарския Лозенец на 15 август, когато пяха, имаше момичета на по 12 години, които просто искаха автограф от Тото и Лъчо, а бодигардовете не им позволиха дори да попитат!", възмущават се летовници, станали свидетели на звездоманията на бандата от първо лице.

Веднага след като дописката видя бял свят, Тото реагира по свой си начин в инстаграм, като се пошегува, че охраната му е от цели пет човека: „Не 3, а 5. А се казват ЛУПА щот с това се налага да им се търсят половите органи на шефовете на тая драсканица“. Феновете му го подкрепиха, като продължиха с шегите, че на човек от Враца охрана не му трябва, както и че в дописката не е намерил място ескортът от джипове.