Пореден провал в програмната схема на Би Ти Ви. Каналът свали от ефир шоуто „Това е цената" само след четири излъчени епизода. Нисък рейтинг принуди шефовете на медията да се откажат от предаването, макар че хвърлиха за него луди пари.

Петият пореден епизод на „Това е цената" трябваше да тръгне в неделя от 21 часа, поне ако се съди по предварителната програма, разпространена от Би Ти Ви. Вместо това обаче в неделя без никакво предупреждение на зрителите бяха предложени два епизода от сериала „Фамилията", пише ''Всеки ден''. Повечето дори не забелязаха промяната, доволни, че ще гледат Асен Блатечки и компания два часа вместо един. Междувременно съобщение за свалянето на предаването се появи тихомълком единствено на сайта на телевизията и на фен страницата на шоуто, която има само 350 харесвания. „Скъпи приятели! Миналата неделя беше излъчен последният епизод от пилотния сезон на „Това е цената", обяснява екипът на предаването.

Рекламирано като „най-успешната телевизионна игра в света", то така и не успя да набере популярност в България и очевидно в Би Ти Ви са решили, че вместо да хвърлят пари за него до края телевизионния сезон, е по-добре да го свалят тихомълком, прежалвайки инвестициите, направени досега. Макар от шоуто да твърдят, че се завръщат догодина, това е едва ли ще стане, имайки предвид скорострелното му изтриване от програмната схема.

Предаванията, които Би Ти Ви сваля от ефир, напоследък валят като дъжд. Първо беше шумно рекламираното „Вокс Попули" - проект на Ани Салич. То така и не тръгна през есента, както беше обявено, и уж щели да го пускат напролет. Решението за отменения старт бе взето в последния момент, вероятно защото готовият продукт не е ставал за нищо. След това готварското „Щипка сол" беше изместено от праймтайма през седмицата в събота следобед. Миналия сезон безславно от ефир изчезна „Младост 5" на екипа на Слави Трифонов. Сега зрителите са в очакване да падне и „Голата истина" на Любо Нейков.