Ерин Бари беше определена като жената, която е основна причина за развода на звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория, пише "Дейли мейл".

Според "Access Hollywood', съпругът на Лонгория, 28-годишният Тони Паркър е изпращал стотици "секс смс-и" на Ерин, която е майка на две деца.

37-годишната г-жа Бари се е отчуждила от съпруга си, бившата NBA звезда Брент Бари и бивш съотборник на Паркър от Сан Антонио Спърс.

Нейният свекър потвърди пред TMZ, че миналия месец тя е подала молба за развод след 12-годишен брак с Брент.

Спортистите, заснети заедно със съпругите си (снимката по-долу), станаха приятели докато играеха заедно за баскетболния отбор Спърс в периода от 2004 до 2008 година.



*Предателство: Ева Лонгория щастливо позира за снимката с бившия съотборник на съпруга си Брент Бари и съпругата му Ерин, която беше набедена, че е "другата жена"

Припомняме, че 35-годишната Лонгория подаде молба за развод в Лос Анджелис след като каза на приятеля си и телевизионен водещ Марио Лопес, че е открила смс-и в телефона на съпруга си, чийто подател е Ерин Бари.

37-годишната Ерин е била омъжена за Брент Бари, в момента водещ на NBA шоу, в продължение на 12 години. Според Access Hollywood, документите за развода им са подадени на 29-ти октомври.

Бащата на Бари, Рик Бари каза пред уебсайта TMZ:

"Чувствам се ужасно заради сина си. В истински шок съм. Знаех, че Ерин планира да се изнесе скоро от къщата, тя беше и тази, която подаде молба за развод."

Рик добави още:

„Брент ще бъде съсипан. Дори не мога да си представя как ще преживее тази раздяла. Самата новина за развода беше достатъчно тежка.”

Двойката се ожени през 1998 година в Сан Франциско.

Ерин придружаваше съпруга си от град в град, докато той играеше за шест различни отбора преди да се оттегли миналата година.

Брент Бари играеше заедно с Тони Паркър четири години за Спърс, а през това време съпругата му успя да опознае Ева.

Семейство Бари имат два сина, 9-годишния Куин и 4-годишния Кейд. През 2006 година Ерин каза в интервю за San Antonio Woman, че майките, които отделят цялото си време на грижата за децата не получават уважението, което заслужават.

Тя допълни още, че трябва да се подкрепят взаимно: "Майките трябва да се подкрепят повече. Да бъдеш майка е наистина тежка задача, и е забранено да си признаваме, че не сме перфектни."



*Предполагаемата любовница: Съпругата на баскетболната звезда Брент Бари, Ерин подаде молба за развод на 29-ти октомври

Редом с това да бъде съпруга и майка, Бари е работила и като защитник на малтретирани и изоставени деца.

Тя каза: "Това е наистина тежка работа. Хората ме питат как го правя? А аз им казвам: "Как мога да не го правя?"

Но репутацията на отдадена на семейството жена и благотворителен работник, която тя си създаде, се превърна в лоша слава с разрастването на скандала.

Access Hollywood съобщи, че когато се свързали с г-жа Бари по телефона, тя е била "очевидно разстроена" и без желание да коментира темата.

Тони Паркър също не обели и дума, когато репортерите го наобиколиха пред съблекалнята на отбора.



*Раздяла: Ева Лонгория подаде молба за развод след тригодишния си брак с Тони Паркър

"В момента с Ева преминаваме през труден период. Заедно разкрихме каквото беше нужно, останалото си остава част от личния ни живот", това беше всичко, което той пожела да сподели.

Когато пресата го притисна с въпрос относно него и г-жа Бари, той отвърна:

"Не коментирам личния си живот."

Всъщност се оказа, че журналист от Sports illustrated пръв е предположил, че Ерин Бари може да е отговорна за раздялата на известната двойка.

Репортерът Браян Греъм написа на страницата си в Twitter, че знае от сигурни източници, че Тони има афера със съпругата на бившия си съотборник Брент, а именно Ерин Бари.

По-късно той допълни: "Няма много информация за аферата Паркър-Лонгория. Източник разкри, че Браян и съпругата му се развеждат.”

"Лонгория каза, че е открила съобщения от съпругата на бившия съотборник на Паркър в телефона му. Източникът разкрива, че този бивш съотборник е Бари."

35-годишната звезда от сериала „Отчаяни съпруги” сподели пред приятеля си Марио Лопес, домакин на шоу предаването Extra, че Паркър очевидно й е изневерявал с друга жена по време на брака им.

Актрисата потвърди още, че в телефона на мъжа си е намерила стотици съобщения от друга жена, която всъщност се оказала съпругата на един от съотборниците на Тони от Сан Антонио Спърс.



*Бивши приятели: Тони Паркър и Брент Бари снимани на игрището през 2001 година, преди да станат съотборници (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Според блога E! Online, въпреки че Паркър и Ерин са си разменили "палави" съобщения, те не са стигнали до "физически взаимоотношения".

Лонгория каза пред Лопес, че Тони й е изневерявал и с още една жена, с която е поддържал контакт във Facebook.

"Съсипана е и иска всички да го знаят", каза Лопес. "И въпреки това е много силна."

Припомняме:


Лонгория потвърди раздялата в Twitter: "С ужасна болка искам да споделя, че след 7 години съвместен живот аз и Тони решихме да се разведем. Обичаме се и се молим за щастието на другия." По-късно съпругът й публикува същото съобщение.

*Отчаяната съпруга: Ева Лонгория сподели, че с брака й е свършено

Ева е подала и документите за развод на 17-ти ноември в съда в Лос Анджелис: денят след като тя публично отрече слуховете, че Паркър е подал документи в Тексас.

Пълното име на Лонгория според документите е Ева Жаклин Лонгория Паркър.

Уилям Антъни Паркър Втори е името на ответника в бракоразводното дело.

Ева ще бъде представлявана в съда от известния адвокат на звездите Ланс Спийгъл, който преди това е работил за Сандра Бълок и Ръсел Симънс.

Лонгория отмени участието си в Американските музикални награди, които ще се проведат на 21 ноември.

Вижте документите за развод на Ева и Тони