Изисква бая усилия да закъсаш докато караш колата си хибрид, но Парис Хилтън го постигна по време на пътешествие из Лос Анджелис, пише "Дейли мейл".

Богатата наследница остана на пътя понеже на хибридът й GMC Yukon му свършиха едновременно и бензина, и тока – почти невъзможно при такава кола.

Парис не спираше да проклина късмета си, като публикува на страницата си в „Twitter”: Брутално е, на колата ми й свърши бензинът, чакам момичетата ми да дойдат и да ме спасят”.

Колите-хибриди имат нормален двигател, но в добавка разполагат и с електрически двигател и батерия, което осигурява по-качествено изгаряне на горивото и повече време между зарежданията.

Батерията се зарежда от въртенето на гумите, преработвайки обикновено пропиляната енергия от спускането по наклон или набиването на спирачки, и тя се складира в батерията в случай на нужда.



*Без гориво: Наложи се Парис Хилтън да бъде спасена от дружката си Брук Мюлер, когато на нейния хибрид GMC Yukon SUV му свъши тока и бензина докато караше из Лос Анджелис



*Бензин назаем: Брук Мюлер, бившата госпожа Чарли Шийн, се притече на помощ, носейки туби с бензин

Тези коли превключват на електричество докато колата стои на едно място или когато ускорителят не се използва, отново за да се спести гориво.

Но това не освобождава собствениците им от задължението да проверяват нивото на бензина от време на време...



*Свърши ми бензина: Парис убиваше времето до пристигането на помощ с разглеждане на списание, а не на справочника за поправка

По принцип батериите трябва да се зареждат сами, за да не се налага да ги сменяш с други.

Въпреки всичко, Парис трябваше да почака докато новата й най-добра приятелка, бившата съпруга на Чарли Шийн, Брук Мюлер (на 29 г.) пристигне с туби бензин.

В момента двете снимат риалити шоу за телевизия Oxygen.

От канала съобщават: „Досегашният живот на Парис беше публично достояние и доста динамичен. Понеже тя навлиза в следваща фаза в живота си, шоуто ще се фокусира върху провокативната наследница и животът й отвъд таблоидите”.



*Приятел в нужда се познава: Парис и Брук наблюдават как резервоарът се пълни, вероятно от жена от екипа на новото риалити шоу на двете приятелки

Вчера самата Парис сподели в „Twitter” за новото шоу: „Днес се забавлявах страшно много докато снимах с мама и Брук. Толкова са забавни и изпълнени с живот. Страшно се вълнувам за новото ми шоу. J”

Но не толкова от това да закъсаш с колата си насред пътя, бихме се обзаложили.

В интерес на истината, ако бяхме на мястото на Парис, щяхме добре да се замислим дали някога отново да стъпим в кола като се има предвид лошият й късмет с возилата.

По-рано тази година полицията я спря в същата тази кола, защото караше по вело-алея, но се отърва само с порицание.



*Обратно на път: След като проблемът с колата е разрешен, Брук и Парис могат отново да щурмуват магазините

През 2007 г. тя беше осъдена на 45 дни затвор заради нарушаване на пробацията си, която получи заради обвинението за каране в нетрезво състояние предната година.

А през август тази година тя беше обвинена в притежание на кокаин, открит при спирането й от пътна полиция.

Май е по-добре да си имаш шофьор, който да те вози нагоре-надолу в лимузина.