Причината Дими да напусне Къщата на Биг Брадър не била каприз или сръдня, стана ясно от негово изявление във Фейсбук.

"Скъпи приятели, най-малката ми дъщеря Деметра вече не е с нас. Почивай в мир, детето ми!" – написа той и оттогава не е онлайн.

Водещата Алекс Сърчаджиева лаконично съобщи, че Дими е излязъл по лични причини при това сериозни, пише skandalno.net.

Но тъй като го съобщи някак между другото и като финално изречение, из нета плъзнаха всякакви клюки.

Най-много от феновете му твърдяха, че е напуснал, защото се е почувствал обиден и омерзен. И защото бе поставен в ролята на интригант от самия Брадър и временните му помощници Боби и Цеце. Може би беше неволно съвпадение, но последното, което се излъчи за него, беше бурният протест на играча, че му е лепнато името Интригантко.

"Аз съм толкова мил и любезен с всички, аз не създавам интриги, за никого нищо не съм говорил", жалеше се Дими и пиеше тъжно водка. След това той скъса бунтарски листчето, с което беше окичен и го хвърли в боклука. Веднага го последваха Нед, който беше наречен Глупчо и Никола, който пък беше Досадко.

Дими беше главен герой почти на всички сцени в епизода, след което последва делово съобщение, че вече не е в Къщата. Няма начин епизодът да се е монтирал в последната секунда, продуцентите са знаели за трагедията и въпреки това го излъчиха. Което тепърва ще предизвика много коментари в нета. В момента не се знае от какво е починала дъщерята на Дими и къде. Трагедията му е голяма. Нека приеме и нашите искрени съболезнования.