Новият “Мистър София”, който бе избран на импровизиран конкурс преди вечер, всъщност не е съвсем мъж.

23-годишният Мартин Иванов се чувства като жена, а се преоблича като травестит, разкрива в. “Всеки ден”, пише blitz.bg.

Избраният за най-красив софиянец преди 3 години е спечелил и титлата “Най-красив гей”.

В момента пък е по-известен като Мис Вероника и има собствено травестит шоу в столичен бар.

Мартин Иванов сам се хвали, че кариерата му на модния подиум е стартирала преди три години. Без да уточнява обаче, че става въпрос за конкурса “Мистър гей”, където грабва титлата и става първият носител на подобна награда в България.

Оттогава младежът, който в момента е студент по “Счетоводство”, се превръща в истинска звезда в средите на хомосексуално ориентирани господа.

Той решава да добие още по-голяма популярност и преоблечен като травестит с името Мис Вероника започва да изнася собствено еротично шоу в гей бар в София.

Мартин е известен сред нежните събратя като фаворит на варненския травестит Елза Парини, който има най-голяма заслуга за звездния му статут в гей средите.

*Елза Парини, Мис Вероника, Мария

В досието му в сайт за травестити пише, че момчето има богат опит в печеленето на конкурси.

През 2007 г. станал подгласник на победителя в конкурса “Мис Травестит България”. Това дори стана повод за скандал сред нежните господа.

*Мис Вероника, Елза Парини

Според слуховете в гей средите Мартин Иванов има богат татко и чрез неговите пари си купува титли по всевъзможни конкурси.

Нищо чудно, иначе няма как да се обясни фактът, че носител на титлите “Мистър гей” и “Мистър Травестит България”, се оказа най-мъжествения столичанин, който сега стана и стана “Мистър София”.

*Мартин Иванов (Снимка: Bulphoto)