Пловдивски травестити заплашват с бой фолк певицата Антонина.

Причината за гнева им е новата й песен „Да не се объркаме“ и провокативният клип към нея, в който участват три от известните столични травестити – Соня, Жужу и Цвети.

Според пловдивските им „посестрими“ обаче трите "дами" са се посрамили, участвайки в клипа на брюнетката, защото тя искала да се подиграе с тях, пише bliasak.bg.

„Тая, ако дойде на участие в Пловдив, ще ида с доктор да й покажа на нея някои неща“, заявява в Интернет един от травеститите. „Попадна ли на тази, тясно ще й стане“, заканва се друг.

„Не знам защо песента ми предизвика такива реакции у някои хора. Както казах и преди, не поканих травеститите да се снимат в клипа ми, за да им се подигравам, а защото ме кефят и мисля, че паснаха на темата на песента. Все пак пея за това, че хората не приемат различните. Явно наистина е така“, обяснява от своя страна Антонина.

Засега фолк певицата не се притеснява за живота си, но на шега споделя, че като отиде в Пловдив ще му мисли.

Междувременно от популярна гей организация вече се свързали с певицата и поискали да работят с нея по предстоящите си проекти, тъй като харесали песента и идеята й.