Грижата за кожата през най-студените месеци от годината е особено важна, а екстремните температури и студените ветрове могат да се окажат истинско предизвикателство.

От ледения въздух кожата се изсушава и тогава се нуждаем от подходяща козметика, която да я омекоти и освежи. Но истината е, че повече от кожата, страдат нашите устни. А те са акцентът на лицето - перфектният начин да покажем настроение и характер. Зимните месеци в никакъв случай не означават, че трябва да се откажем от любимите си дръзки нюанси!

Именно защото е наясно с това, експертът в красотата представя най-новото си червило Mark Epic Lip, чийто 17 нюанса завладяват дори и най-студените дни със силно наситените си цветове и завидна дълготрайност.

Изящните цветове са специално подбрани и разработени, за да бъдат до дамите във всяка ситуация. Независимо дали става въпрос за тежкия работен ден, семейна вечеря или дори шумно парти, Epic Lip е създаден, за да бъде до вас винаги, когато имате нужда да заблестите.

Загадката на наситените нюанси е във вградените пигменти в основата на червилото,които правят цвета му покривен и дълготраен с часове. И докато неотразимите цветове ви даряват съвършеното нежно излъчване, формулата на Epic lip се грижи устните ви да бъдат достатъчно меки и хидратирани,което е особено важно през зимния сезон.

Открий перфектният нюанс Epic Lip при своя представител на или на