Марина Тошич успя да привлече вниманието на изкушените от поп фолка с музикалните си проекти и не на последна място с изкусителната си външност.

Тя вече се радва на клубни изяви в цяла България, които преминават при изключителен успех. На Лазаровден Марина Тошич е специален гост в комплекс “Приказките” край Харманли.

Музикалният маратон в събота вечер за изпълнителката ще продължи и в още едно горещо място, където властват най-големите хитове в поп фолка. Марина Тошич ще бъде в центъра на купона в комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград.

Междувременно изпълнителката е почти готова с новия си видеоклип, който до броени дни ще бъде представен в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизия “Планета”.

За най-нетърпеливите и любопитни певицата публикува ексклузивни снимки от снимачната площадка. Марина Тошич вече издаде, че песента е със заглавие “Жестоката”, а звученето е напълно в тон с новия сезон. Композитор на мелодията е Мартин Биолчев, а текстът е създаден от самата Марина и Петя Радева, режисьор на видеото е Николай Скерлев.