Bedroom premium club е готов да отвори врати за своя юбилеен 15-ти сезон. В продължение на три дни, клубът ще предложи на своите гости програма на световно ниво, с която отново дава заявка, че е най-добрата клубна сцена в България. Това ще бъдат три тематично различни вечери, в които само музиката ще има значение, а атмосферата ще бъде сътворена от изящество, визия и стил.

Началото е планирано за 17 септември (четвъртък), когато ще бъде премиерата на новия спектакъл „Future tribes“. Авторите му го определят като симбиоза между непреходност и авангардно бъдеще, която е претопена в артистичен микс от музика и светлина. Зад пулта ще застанат двама от най-актуалните родни dj’s – Dimo BG и Mr.K.
На 18 септември (петък) в Bedroom premium акостира абсолютният хит на клубния живот в Атина – Chicago The Party! Идеята му е да представя актуалните R&B и Trap хитове в комерсиални ремикси, но голяма част от основните атракции на вечерта се пазят в тайна. Това е причината гръцките медии да го определят, като най-мистериозното хип-хоп парти в Европа. Негови основни двигатели са Dj Gosha и Mc Nick. Преди 6 години двамата стартират поредица култови вечери в хитов клуб в Гърция, а днес обикалят цяла Европа със своя проект.

Изявата им в Bedroom поставя ново начало и за най-известните партита за черна музика в София – Blackroom. Този сезон те ще имат двама нови резиденти: Dj Akstazy и Djane Flamme, а концепцията им ще акцентира много повече върху Trap и New Wavе Hip-Hop. Традиционно те се състоят всяка сряда и на тях се изявяват най-популярните български рапъри.