Сериалът „Откраднат живот“ е завлякъл не една, а цели три миски с пари. Както БЛИЦ вече съобщи, за това сигнализира Мис Лято 2013 Алина Дуарте, която изля гнева си с пост във Фейсбук, в който нарече Евтим – ЕвтиН Милишев и мошеник. „Всички негови подчинени играят на дребно, като прибират пари от хонорара на актьорите и статистите си! Без значение, че имате подписан договор и буквено и цифрено указан хонорар, после си удържат пари за тях под претекст, че трябва да платят данък за вас, без да споменат предварително за това“.

Пред „Телеграф“ тя уточни, че е получила своя хонорар за участието си в медицинската поредица, но три нейни колежки все още не са – Мис София 2018 Марина Георгиева, топмоделът Вивиан Стефани и манекенката и актриса Анастасия Леводрашка. „По договор трябваше до месец да изпратят парите им, а вече минаха 4 месеца и момичетата си ги търсят. Става дума за по 150 лева на човек – не са кой знае какви пари, но са си ги изработили. Снимахме 7 часа през нощта, беше студено, а нямаше и кетъринг“, сподели Алина.

Тя обясни, че скандалната й публикация е скрита временно, тъй като се надява днес счетоводителят да преведе парите на момичетата. Според подписаните договори хонорарите се изплащат след излъчването на епизода, а в петък, 7 декември, приключи и последният 6-и сезон на „Откраднат живот“. Екипът на продукцията вече е разпуснат във ваканция и заради това вчера не се намери някой, който да коментира казуса и да успокои момичетата кога ще си получат парите.