Емблематичният трип-хоп музикант TRICKY се завръща в България по покана на EventEase.

Датата е 9 април, а мястото – Зала 3 на НДК. Спирката на TRICKY в страната е част от световното турне на музиканта по повод деветия му студиен албум – False Idols.

Билетите за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, а първите 300 бройки ще са на промоционална цена от 35 лв.

Oсвен TRICKY, на сцената в Зала 3 ще се появи и още една страхотна банда – любими английски музиканти, които засега организаторите запазват в тайна.

Албумът False Idols е още съвсем парещ. Самият TRICKY признава, че е абсолютно влюбен във всеки от 16-те трака, а счита албума за най-завършеното дело в цялата си музикална кариера. И чуете ли ги, определено ще се убедите в това, а после дълго ще ги слушате на рипийт, защото False Idols определено е сред най-интригуващи музикални проекти за изминалата 2013-а, който заслужено отнесе всеобщо признание и позитивни реакции от фенове и критика.

И в този албум TRICKY не изневерява на стила си, станал негова запазена марка. И не бихме сгрешили, ако го наречем стил „трики“, защото едва ли някой би се осмелил да даде точно определение на миш-маша от рок, хип хоп, хай арт, трип-хоп и... какво ли още не. Накратко – мистична и тъмна мелодика, „покрита“ от шепнещи, дълбоки и магични напеви, честно замесени с покоряващи и отнасящи вокали на различни гости музиканти. В този албум TRICKY си колаборира с Francesca Belmonte, Fifi Rong, Nneka и Peter Silberman от The Antlers.

Билети "Ранно Пиле" на цена 30/ 35 лв. само в магазин Яко /Граф Игнатиев 43/ или на 0886 33 33 67

Стандартни билети: 35/ 40/ 45 лв. в Билетен Център на НДК и в мрежата на Eventim.bg /Germanos, Пикадили, ОМВ Техномаркет и др./