Нечакани гости изправиха „Фермата“ на нокти. Трима "нови" играчи нахълтаха в стопанството и нарушиха комфорта на мъжете в шоуто, които вече кроят стратегии за победа. През портата неочаквано прекрачиха най-силните и непоколебими дуелисти от предишните сезони на предаването - Георги, Гечо и Митко Господинов. Те предизвикаха на битка настоящите герои в шоуто - Станислав, Красимир и Димитър Караиванов.

Залогът на сблъсъка бяха козметични процедури за жените във „Фермата“, които не са виждали фризьор от началото на сезона. „Ако сегашните участници победят, дамите ще получат първокласно козметично обслужване от топ коафьор, гримьор и маникюрист“, обясни водещият Иван.

Нахъсвани от него, двата отбора влязоха в зрелищна битка, управляваха импровизирани салове и местиха варели. Силата и късметът обаче бяха на страната на участниците от настоящия сезон.

Победата на Станислав, Красимир и Димитър Караиванов гарантира на жените, че скоро ще се превърнат от селянки в принцеси. След края на битката тримата бяха провъзгласени за ханове, а победените - за техни слуги, които изпълниха всяка дума на господарите си и ги обслужваха по време на тържествената вечеря, облечени в женски дрехи.