На 13 август най-новата момичешка група Caramel направи своя дебют в ефира на Фен ТВ с проекта си „Снимка с мен“.

Дамското трио реализира първия си видеоклип в Черна гора, където е сниман и филм от поредицата с Джеймс Бонд - „Казино Роял“. Лентата към „Снимка с мен“ е дело на топ режисьора Деян Миличевич, създал последните клипове на Лепа Брена и други големи балкански звезди.

„Деян Миличевич и екипът му са изключителни професионалисти. Бяхме впечатлени от начина им на работа и ясната концепция, която имаха, как да се случат нещата. Все едно снимахме филм“ - казват момичетата от Caramel.

Сюжетната линия на клипа е продължение на кампанията „Родиха се“. Още в първите кадри сладките карамелки пресъздават „раждането си”. С корони на главите си, момичетата дават заявка да станат музикалните принцеси в българския шоубизнес. Клипът е изпълнен с летни емоции, страстни и горещи кадри, пресъздаващи закачливия текст.

“Част от снимките са на най-голямото яхтено пристанище Бар, където снимахме в уникален ретро автомобил” - разказват Никол, Ивайла и Карина.

Те не се притесняват да бъдат под светлината на прожекторите и всички погледи да бъдат вперени в тях.



„Снимахме два дни и макар че бяхме на морето, нямаше време за плаж. Когато приключихме, първата ни работа беше да се хвърлим във водата на Адриатическо море с дрехите“ - смеят се младите звезди.

Всяка една от трите притежава своя уникална красота и екзотика! Само по бански, те провокират и са „секси хапки”.

Дебютната им песен „Снимка с мен“ е модерен балкански поп и носи лятно настроение. Текстът на песента описва едно към едно младежките емоции на момичешкото трио. Карина, Ивайла и Никол са млади, освободени и не понасят да имат бариери. Те обичат да се забавляват и да бъдат в центъра на купона.

„На момчетата погледа се мести насам! Три момичета идват и направо не знам!“, пеят те.

Caramel е най-новата българска момичешка група, създадена през 2015 година от музикална компания „Ара мюзик“. Те санаха популярни със своята скандалност, провокация и атрактивност, където и да се появят.

Още преди да издадат своя първи проект младите момичета скандализираха обществото с гола арт фотография, която беше с послание „Родихме се! Стани наш Кръстник“. Стотици хора дадоха своето предложение за име на новото момичешко трио. Най-много гласове събра предложението Caramel.