Трио Caramel наскоро представиха новия си проект "Ще откачите", в който момичетата залагат на провокация и сексапил.

Трите дават отговор на въпроса какво означава думата „секстремно”, използвана в новата им песен.

"Нещо, което трябва да се изживее, няма аналог в българския език, но се радвам, че много хора се припознаха в тази дума и я прибавиха в речника си" - казва Карина пред "Шоу", Никол на свой ред допълва: "Този термин е по-скоро закачка и провокация, а както виждаме има резултат (смеят се)".

Не се притесняват от твърденията, че клиповете им са софт-порно, а Карина подчертава: "Ние сме три млади, предизвикателни момичета - каквото и да направим, ще се намерят подобни твърдения. Не мисля, че трябва да им обръщаме внимание".

Никол обръща внимание на това, че в клиповете играят роли:"Такива твърдения има за повечето клипове. Аз лично го приемам като актьорска игра. Това е професия като всяка друга и всеки се стреми да се развива и надгражда. Все пак говорим и за шоубизнес. Не трябва да гледаме само нашата музикална сцена, а световната. Ние се опитваме да се учим от най-добрите в бранша. Шоуто е част от музикалния свят. Има различен тип музика и изпълнители – вижте Бионсе и Адел – и двете са невероятно добри певици, но представят музиката си по коренно различен начин. Както Карина каза, ние сме млади момичета и все още търсим мястото си на музикалната сцена. Но сме категорични, че с нищо не сме прекалили. С продуцентите ни от „Ара мюзик” винаги гледаме да има баланс в клиповете ни и смятаме, че успяваме".



Идеята за триото им идва от продуцента Виктор Касъмов, а да са в група им харесва толкова, че дори не мислят за самостоятелна кариера.

"Той ни събра, поговорихме, и на трите ни се стори интересно, различно и съгласието от наша страна не закъсня. Няма аналог на българския музикален пазар на трио „Карамел”. С момичетата се чувстваме прекрасно заедно! Караме се най-често за снимки и дрехи, за какво друго може да спорят три жени. И особено преди участия винаги има разногласия за визията. (смеят се) За момента дори не сме помисляли за самостоятелна кариера. Сцената е достатъчно голяма и можем да си позволим да я делим. Радваме се, че сме заедно, вече сме много близки, познаваме се изключително добре и смятаме, че това ще доведе само до положителни резултати за нас" - споделя Ивайла.

Свързват ги с разни футболисти, а за Ивайла дори се говори, че е сгодена.

"Миналата година направихме една шегичка за 1 април на екипа и на нашия продуцент Виктор Касъмов – казах му, че приятелят ми е подарил пръстен и ми е предложил брак и аз съм се съгласила. Беше много весело и смешно – сигурно затова се е изкоментирало, че съм сгодена. Истината е, че не съм сгодена, но имам дългогодишна връзка и засега се чувстваме добре така, обичаме си се!" - казва тя.

Никол разказва за себе си: "Във връзка с футболиста - той си е мой. (смее се) Ние сме заедно от доста време, но аз все още не искам да смесвам личния с професионалния живот, има време за всичко. Той много ми помага и в личен, и в професионален план и най-важното е, че ме подкрепя".

Карина пък уточнява, че е отдадена изцяло на кариера си и личният живот е на втори план: "Не парадираме с личния си живот, защото според мен е важно какво можем на сцената и как се справяме, винаги ще има коментари кой ни е в леглото но за колко от тях е истина ще оставим на въображението на вашите читатели. Ивайла и Никол са със сериозни връзки и аз се радвам много за тях. За момента музиката и учението са на първо място в моя живот и нямам време за сериозна връзка, но знае ли се какво предстои".