Нов похват в културните мероприятия предлагат на зрителите от артистичната фамилия Плачкови. Спектакълът им в стила на Театър на движението La Comedia ще се случи днес и на 18 октомври в Нов Театър НДК. А необичайното всъщност е 2 в 1 - театър и вечеря, информира "Профайл".

„Ла комедия" обединява на сцената музика, танц, нямо кино, пантомима и цирк, като в случая Виктория Чаплин вдъхновява семейство Плачкови за реализирането на този проект. „Трио Плачкови“ са Алина, Стефан и техният син Саша. В представлението си те разказват и показват избрана част от техния комедиен физически театър.

Тази вечер, както и на 18 октомври публиката ще се запознае с шоу спектакъла от жанра на "Театър на движението" La Comedia - рзабъркана смес с много хумор, непринудена ирония и откровено смешни житейски ситуации. Интерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Организаторите обобщават, че проекта им е лежерно забавление, както за малки, така и за големи. "Не забравяйте да се усмихвате. Светлината намира своята пролука и сбъдва най-красивите мечти" е посланието на спектакъла. 

А след предстатвлението в Нов театър НДК в елегатмата атмосфера на Godo bar and diner всеки от присъстващите ще има възможност да се потопите в изискана вечеря. Стойността на театралната постановка и вечерята е 30 лв.