“Хората вече се интересуват и търсят класическата музика, по начина, по който ние го правим”, това споделят Денислава Станева, Биляна Андрончева и Петя Вардева, вече известни на зрителите на телевизия “Планета” като Tрио Сопрано.

Момичетата, чиито изпълнения се основават на класическата музика и оперния жанр, но представени с модерно и иновативно звучене, от скоро са част от каталога на музикална компания “Пайнер”,

“За всеки вид музика си има време и място за слушане и предпочитания”, споделят певиците в интервю за предаването “Часът на Милен Цветков” и допълват, че музикална компания “Пайнер” през годините разширява продуцираните от нея изпълнители и жанрове, и затова за тях е комплимент да са част от нея.



Те споделиха, че оперният стил се харесва от определен кръг ценители, но последните години масово се модернизира за широката аудитория, което е нещо нормално и напълно естествено, защото всичко се развива, в това число и музиката. В тази насока са свързани и техните идеи в бъдеще – да се доразвият в този стил музика, като заложат на повече авторски композиции, които да ги отличат на музикалния пазар.

“Любов единствена” е дебютната песен на трио Сопрано като изпълнители на “Пайнер”, която бе приета много добре от публиката и се радва на внимание от нейна страна и в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, пише planeta.tv.