''С нашата музика можем да покажем, че оперният жанр не е архаичен и забравен''. Това споделят трите красиви дами, които зрителите на телевизия “Планета” свързват с набиращото все по-голяма популярност трио Сопрано.

Певиците разкриват, че двата музикални проекта, които са представили като част от музикална компания “Пайнер” – “Любов единствена” и “Усещам те” формират едно определено въздействие у хората, което те искат да задържат и развият и в следващите си проекти. В момента трио Сопрано вече работят върху нещо ново, но на този етап не разкриват какво може да очакваме от тях.

“Радваме се, че с нашите изпълнения караме хората да обърнат внимание на оперния жанр. Идеята е, че ние наистина искаме да се развиваме в това амплоа – нещо между поп и нещо между опера, а тя определено го позволява, защото е в основата на всеки стил”, разкриват изпълнителките.

Те допълват още, че се стараят всеки един въпрос, който възникне, всеки един спор да бъде градивен, защото основната им цел е да се развиват – не само като изпълнители, но и като хора.

“С нашата музика можем да покажем, че оперният жанр не е архаичен и забравен, а поднесен по малко по-модерен и разчупен начин може да се хареса и на хората, които за първи път чуват нещо подобно”, споделят трио Сопрано.

Източник и снимки: http://planeta.tv