Вторият музикален проект на Трио Сопрано, който само преди дни достигна до зрителите на телевизия “Планета” е озаглавен “Усещам те”.

Песента вече направи своята премиера и много бързо успя да събере комплиментите на публиката. Всички са категорични, че тези два проекта са само началото на големите успехи, които им предстоят в бъдеще, а дамското трио умело е успяло да съчетае стилови елементи от класическата музика с модерно поп и R’n’B звучене, пише planeta.tv.

“Аз лично подкрепям тези момичета и им желая да продължат да ни радват с такива песни. Браво!”, “Радвам се, че отново започнаха да ни се поднасят качествени и стилни проекти..Продължавайте напред и нагоре”, пишат меломаните в интернет.



За новото си музикално предложение Трио Сопрано обедини творчески идеи и гласове с Устата, като музиката на “Усещам те” е на Тихомир Христозов, а текстът на Яна Котева. За оригиналното видео отново се погрижи режисьора Николай Скерлев, който работи и по първия проект на трио Сопрано - “Любов единствена”.