„Момента, в който трите двойки трябва да решат къде да живеят е много важен за отношенията между тях, защото това е първата ситуация, в която един от двамата трябва да направи голям компромис”- така експертите на „Женени от пръв поглед” обясняват новата стъпка в живота на трите двойки.

След сватбата и пътешествието, където всичко е приятно и емоционално, младоженците избират къде ще живеят. Един от двамата трябва да напусне уюта на своето жилище и да се премести при другия в името на успеха на техния брак.

Преди да вземат това важно решение, трите семейства ще посетят домовете си. Някои от пръв поглед няма да харесат дома на другия и ще се изправят пред труден избор. Други ще вземат решението лесно, а при трети страничните фактори също ще си кажат думата.



Антония и Атанас трябва да изберат между живот в студентското общежитие на Наско и съжителство в един апартамент с цялото семейство на Антония.

Стефан е подреден и практичен и не приема идеята да живее в апартамент, защото винаги е живял в къща. Светлана обаче е подредила жилището си изцяло по свой вкус и е вложила душата си в изработването на всяка мебел, освен това перничанката се притеснява от кучетата на съпруга си, които никак не са малко.

Георги и Гергана имат почти еднакви, подредени и практични жилища, но въпреки това изборът им ще бъде труден най-вече заради огромния гардероб и множеството обувки на Гери. Кой ще направи първия голям компромис и къде ще започне приказката на тримата младоженци, предстои да разберем.

Във вторник ще видим и размислите на Георги за брака. Според експертите той е объркан и се лута от пълно отричане на ситуацията до проява на близост и привързаност към съпругата си. Дали чувството да имаш половинка до себе си е по-силно от безгрижието на ергенския живот и какво ще избере в крайна сметка Жоро са въпроси, чиито отговори ще видим в „Женени от пръв поглед”.

Атанас за пореден път ще изненада приятно Антония и ще разкрие още един факт от живота си, достоен за уважение. Наско е доброволец от Мизия и се е борил да спаси имуществото на хората, пострадали от наводненията през лятото на 2014. Той ще посети бедстващото градче и ще предизвика сълзи на щастие в очите на благодарните хора.

Какво още предстои да се случи на трите двойки и какви проблеми ще срещнат навлизайки все по-дълбоко в семейния живот, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.