Две от тризначките на "Биг Брадър" - Вяра и Надежда пак са на улицата. Това алармираха самите те в социалната мрежа. Благоевградските терци някога демонстрираха какви баровки са, а сега не пропускат всеки момент да се оплачат - колко зле са. Третата от тях - Любов обаче успя да се уреди със заможен турчин, но уви не подава ръка на сестрите си, които вече няколко години бродят като бездомнички в Лондон.

Вяра и Надежда изкараха доста време живеейки с бездомници, спейки буквално на земята върху неопренови постелки в Англия, а днес са прокудени дори и от приюта на местна организация.

"Някой може ли да ни помогне, че сме на улицата", написа вчера Надежда. Няколко дни по-рано пък се тагваше от замъка Уиндзор, което възмути последователите им. "Мързи ги да работят. Искат само да кръстосват кафета, молове и забележителности. С право са ги изгонили от приюта", коментират възмутени от лютите македонки. "Тази малоумна полиция в Лондон ни каза да спим на улицата" - допълват ситуацията, в която са вечнострадалките.