Претоплена манджа със стари и изтъркани герои ще бъде за пореден път шоуто „Биг брадър Ол старс”, което стартира идния понеделник след края на ВИП изданието, беснеят зрители.

За сега е ясно, че в Къщата отново ще влязат втръсналите до болка на публиката Стойка Пипирудата и вулгарният Найден, по-известен като Нед. „Тия двамата за стотен път ще се излагат, само за да вземат някой лев. На никого не са интересни и въобще не трябва да ги показват”, коментират отсега фенове на Нова тв, които никак не са доволни, че пак ще трябва да гледат познати до болка и безинтересни физиономии.

Певицата Йоана, която само допреди няколко седмици бе във „ВИП Брадър”, също ще се завърне на екран след като се провали с участието си и не успя да си върне славата, заради което заяви, че е влязла в шоуто.

Никол Станкулова от миналогодишния формат за звезди също се е съгласила да пребивава за кратко в Къщата, тъй като нямало как да откаже на шефовете си. За кратко в ефира ще се върнат и тризначките Вяра, Надежда и Любов, както и македонеца Лестър, който спечели формата. Плеймейтките Златка Димитрова и Златка Райкова с нейното гадже пък ще се пренесат от „ВИП Брадър” в „Биг Брадър Ол старс”, където ще бъдат не гости, а участници, пише pik.bg.