"Искаме пари за интервюто. За всяка една отделно и да ни се плати като за шест, защото сме известни и знаем много тайни", заявиха Вяра, Надежда и Любов в отчаян опит да припечелят и да върнат общественото внимание върху себе си.

Огромната им тайна е, че някой бил поръчал килър да ги убие, понеже били влезли в ГЕРБ.

Засилихме редиците Бойко Борисов много се радва, че членуваме в партията му, но на някого това не му харесва и иска да ни убие, казаха сестрите и закономерно хвърлиха в шок малобройната си аудитория.

Защо трябва да бъдат убити тъкмо те, като в ГЕРБ има далеч по-стойностни хора, така и не става ясно.

Тризначките не били доволни и от комунизма, като под комунизъм явно разбирали червения кмет Константин Паскалев.



Те охотно разказаха, че когато се родили, Тодор Живков лично наредил на партийния секретар тогава да им даде голям общински апартамент, три креватчета, дрешки, играчки, Волга и да зачислят една медсестра да помага на майка им.

Секретарят не намерил толкова голам апартамент, защото те имат големи брат и сестра и им дал два по-малки един до друг на един и същ етаж, където живее майка им и досега.

Дълги години никой не им искал наем за общинските жилища, но когато сестрите станали пълнолетни и спечелили БИГ Брадър – огромната за онова време сума от 200 хиляди лева, общинският съвет поискал семейството да плаща наем.



То отказало и сега се водят дела. Толкова гаден кмет беше, че не ни пращаше и подаръци за именния ни ден, категорични са сестрите.

Дотук не става ясно кой иска да ги убие, но те визират и Нико Тупарев като свой основен враг. Според тях пък той искал да ги направи проститутки в Монако, или твърдял, че са проституирали в Монако, така и не може да се разбере от несвързаното им пелтечене.

Нико ще яде калая до един месец. Ще видите, заканиха се загадъчно сестрите.