"Ние сме победителите в Биг Брадър! За разлика от Пацо, който буди съжаление, ние будим усмивки", това заявиха в един глас в "Карбовски: Директно" тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов.

Попитани колко са изкарали от участието си в Биг Брадър, Любов отговори: "Чисто 200 000. Това не е толкова зле. Но ако бяхме в друга държава, може би щяхме да изкараме много повече"

Сестрите разказаха как са били привлечени за първия Биг Брадър. "Ние завършвахме тогава средното си специално образование, полувисше т.е. - Техникум по текстилно облекло завършихме. Део ни забеляза в публиката на едно шоу и ни покани. Ние знаехме, че Нико Тупарев или както го наричаме – "господин Тузарев", че ще заложи на нас. Той не ни даде никакви излишни надежди, пък и ние не искахме на всяка цена да бъдем там. Просто ни обясни какъв е замисълът и ние приехме”, разказа Надежда.

На въпрос дали участието в риалити може да бъде професия, Тризначките бяха категорични: "Не. Стига толкова". Те допълниха, че един ден, когато имат свои деца, те ще поемат "щафетата" и ще се снимат в подобно шоу.

Карбовски помоли Тризначките да не говорят една през друга, защото не можел да следи мисълта им. Водещият попита Любов каква професия има. "Риалити героиня", отговори тя и определи финансовото си състояние като "Средно ниво", а нивото на владеене на английски като "Оправям се".

"Ние сме различни - личности, характери. Родени сме заедно, но сме различни хора. Аз мога да се скарам едновременно с нея и с другите. Сестрите ми обаче никога няма да ни прецакат, докато другите ни прецакват", заяви Вяра.

Надежда подчерта: "Ние сме добри. Затова всички ни се качват на главите. А когато станем "лоши", го правим за шоуто".

Сестрите споделиха, че се имали трудно детство, израснали са само с майка си, пишат от БЛИЦ. Въпреки трудностите, жената ги гледала като "принцеси", обличала ги с хубави дрешки. "Но признаваме, че не слушахме много. Защото от тогава сме си една малка коалиция", каза Надежда.

Карбовски ги попита какъв е техният талант, на което Вяра отговори: "Предстои да разберем".