Тризначките от Благоевград публикуваха във Фейсбук изненадващо изявление срещу риалити формата, който ги направи популярни.

„Ние на комунистическия влак Биг Брадър няма да се качваме повече никога!!!“, заявиха Вяра, Надежда и Любов Станчеви, очевидно повлияни от темата на новия сезон на шоуто – социализма у нас.

Според продуцентите и екипа, предаването щяло да бъде провокативно и забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето, „взривоопасна смес от реалност и фикция в едно шоу, чиято крайна цел е да забавлява зрителите...”.

„Представете си епохата на соца, изчистена от политика и драматизъм, и вкарана в машината на абсурда и забавлението, наречена „ВИП брадър”, рекламират новия сезон от „Олд скуул”.

Според тях в сезона „ВИП брадър” “Образцов дом” всеки участник ще бъде “таен агент” не само на своята съдба, но и на тази на съквартирантите си. Методите на „Големия брат” пък щели да са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, твърдят „мозъците” на странното риалити, което за всеки българин е гадно дежа вю.

В момента, в който анонсът се появи в интернет, заваляха стотици негативни коментари. Не толкова обаче по темата, колкото за това, че отново участниците ще са „ВИП”.



Тризначките, обаче, пак са наопаки. „Много скоро ще разкажем за манипулациите срещу нас и кражбата...“, обещават те в коментар под поста си в социалната мрежа. Тяхната „звезда“ изгря по време на „Биг Брадър 3“, където трите влязоха вкупом. Любов излезе като победител и грабна наградата от 200 000 лева, която подели със сестрите си.

Докато бяха в къщатаТризначките се прочуха с няколко незабравими бисера: „Дека са ми пръстените ?“, „Бедна ти е фантастиката“, „През вратата ли да изляза ?“, „Ще ме подстригнете ли?“ и др.

След публичната им поява и победата, те добиха популярност и различни медии проявиха интерес към тях. През 2007 година трите блондинки лъснаха на корицата на януарското издание на списание „Плейбой“, където имат полуголи фотосесии.

Те не пропуснаха да напомнят за себе си и в „VIP Brother 4” като специални гости и „Big Brother All Stars 1“ през 2012 година.

Явно самочувствието им е нараснало до толкова, че смело да заявят: „Васил Левски е жив в наше лице! Долу КОМУНИЗМА!!!“. Но на въпроса на един от последователите им „Какво общо има Васил Левски с комунизма“ те предпочитат да не дават отговор, пише blitz.bg.