До поредните сериозни сблъсъци се стигна в Къщата на Big Brother, след като Тризначките обвиниха останалите звезди, че са им откраднали черен пръстен.

Първоначално те бяха сигурни, че Големия брат е дал мисия на Лили да вземе бижуто. След като получиха уверение, че никой не го е отмъкнал, а впоследствие пръстенът беше намерен, момичетата продължиха да истерясват. Те не се извиниха за това, че са обвинили Лили и всички останали, което ядоса Стойка, пише bliasak.bg.

Актрисата не им спести критиките си, с което влезе отново в конфронтация с вечния си опонент Любов. Тя обвини близначката, че няма смелост да се извини, а е и нагла. Освен това според Стойка Любов няма доблест да се се изправи пред 12 души, които е обвинила в кражба и да признае грешката си.

Найден пък получи най-хубавия подарък за 33-ия си рожден ден – видя се със сина си Калоян. Присъствието на момченцето трогна Нед и той не успя да сдържи сълзите си.

Междувременно Боби продължава стратегията си да отбягва Цеце, макар за никого в Къщата да не е тайна, че както тя, така и той я харесва. Самата македонка сподели с Лестер, че недоумява защо ръгбистът се държи така. Никола й разясни, че повечето мъже се държат по този начин и е добре тя да вземе инициативата.

„Мен ме е срам”, откровено призна Цеце. „Те се срамуват един от друг. А Боби е такъв, че няма да й каже, че я харесва”, беше категоричен Дими.