Ексцентричните тризначки от Благоевград - Вяра, Надежда и Любов – едната от която спечели Big Brother 3, ще имат специална мисия, насочена към още по-ексцентричната от тях Лейди Гага, която пристига у нас следващата седмица за концерта си в София.

Трите бъбриви сестри са получили специална задача от Големия брат - да убедят една от най-големите световни звезди да влезе в къщата на VIP Brother този сезон.

Сестрите се заканиха да не се спрат пред нищо, за да стигнат зад сцената и да се видят лично със звездата.

"Все пак живяхме в Англия и няма да имаме проблем да си говорим с Гага. Приемаме много сериозно мисията си и ще направим всичко възможно да е успешна", сподели победителката от Big Brother 3, Любов, цитирана от inews.bg

За целта тризначките започват кампания, която стартира с тяхното пълно преобразяване като Лейди Гага. Със задачата вече се е заел екип от гримьори и стилисти, който е превърнал трите фенки в истински двойнички на изпълнителката на "Born This Way”.

В събота (11 август) след 19.00 часа, преобразени като Гага сестрите ще обиколят София.

От Нова ТВ посочват, че група късметлии ще могат да отидат на концерта на Лейди Гага, ако успеят да открият Вяра, Надежда и Любов, преобразени като поп певицата, да се снимат с нея и да споделят снимката във Facebook.