„Нито една от нас не е бременна", казаха по традиция в хор трите сестри Вяра, Надежда и Любов пред Нова телевизия.

Имаме още много работа за вършене, не е време за деца. Ние сме мъжки мадами, заявиха тризначките и показаха пресните си татуировки.

„Подкрепихме Бойко Борисов в социалната мрежа", горди са сестрите, които добиха популярност от риалити формат, а след това потресоха телевизионния ефир с "познанията" си по български език в шоуто „Стани богат".

„Сега се чувстваме идеално, чувстваме се щастливи. Работим здраво, за да покажем, че не сме това, което бяхме в първото шоу, в което участвахме."

„Подадохме документи за гражданство, плащаме осигуровки там, имаме адрес и трябва да чакаме пет години, за да получим гражданство в Лондон", поясниха тризначките. За тях „най-готини" в британската столица били полицаите. И те обаче не могат да помогнат на благоевградчанките за предстоящия изпит по английски език.

Семейството им имало безсрочен договор за апартамента, в които са настанени в Благоевград. От общината обаче звънели на майка им и поискали наем. Тризначките опитали да потърсят помощта на разследваща журналистка, но тя се отказала от случая.

Бойко Борисов обаче ги приел веднага. „Затова го обичаме", заявиха те.

В момента общината ги съди за неплатени наеми.