Тризначките, които се прочуха с участието си в риалити формата "Биг брадър", се завърнаха от Англия. Сестрите разказаха, че в Лондон са минали курс за коафьори и са отишли да сменят мирогледа си и да разберат как живеят хората там.

"Мислехме си, че в чужбина работиш, дават ти много пари и си добре устроен, но всъщност е много трудно. В България си е най-хубаво. Трябва да знаеш, че с труд и упоритост всичко се постига. Но там каквото и да правиш, ти плащат, не като тук", обясняват сестрите.

"В Лондон постоянно ни питат какво правим, дали пеем, танцуваме, защото не сме изглеждали както всички останали хора", споделят те и заявяват, че не ги интересува какво говорят хората за тях. "Ние не живеем за хората, а с хората, не ни интересува мнението на другите"

Те мислят да се върнат в Лондон, ако им хареса, но искат да живеят в България. Преживяването на Острова им преобърнало целия живот. "Оценяваме всеки един лев, може би и вече сме пораснали"

Според тях в България светския живот е измислен. "В България има само шоу, а не бизнес, докато в Англия има и шоу, и бизнес - шоубизнес", разсъждава русокосите риалити героини, пише blife.bg. "Там дори и популярните им намират работа за вършене, а при нас, ставаш нещо и умираш. Ние не искаме да се хвалим къде сме били и какво точно сме правили, защото някои хора, особено известните у нас, лъжат за толкова неща. Ние не сме такива, натурални сме".