От малко повече от месец тризначките Вяра, Надежда и Любов живеят в Лондон и както сами споделиха пред bliasak.bg нямат никакво намерение да се връщат в България.

"Нашето желание е да отворим фризьорски салон тук в Лондон, но трябва време", разкриха бъдещите си планове благоевградчанките.

Те откровено признаха, че макар английската столица да е един от най-скъпите градове в Европа, те успяват да живеят добре и "не сме без пари".

"Майка ни помага, а и брат ни е тук и той ни помага", споделиха още момичетата, като допълниха, че в България са "звезди" без пари. Тризначките вече са се заели да научат до съвършенство езика на Шекспир.

"Учим английски. Тук (б.а. Великобритания) ти дават възможност и без език само да се докажеш, а в България не ти дават никакъв шанс. Това е много жалко", категорични са Вяра, Надежда и Любов.

Оказа се, че в личнич живот на момичетата има промени. От близо година Любов вече е разделена с гаджето си Жоро. Сестрите обаче споделиха, че има момчета до тях в английската столица.