Британската певица Адел се обърна директно към феновете си в открито писмо.

Откровено написаното писмо тя публикува в социалната мрежа.

"Предишният ми албум беше албум на раздялата и ако трябва да определя този, който предстои да излезе, ще кажа, че е албум на помирението. Помирение с мен самата. Със загубеното време, с всичко, което направих и което не направих." обяснява 27 годишната певица.

Предишният албум "21" на Адел излезе през 2011 г. малко преди запознанството със сегашния й приятел Саймън Конеки. Албумът, който се очаква да излезе е "25" би трябвало да е вдъхновен от тяхната любов.

В своето писмо до феновете си младата звезда споделя, че през целия си живот е искала да бъде нещо, което не е.

„Когато бях на 7, исках да бъда на 8. Когато бях на 8, исках да бъда на 12. Когато бях на 12, исках да съм на 18. След това спрях да искам да съм по-голяма... Винаги съм искала да съм по-голяма, да съм нещо друго, искала съм да си спомням и да забравям“, пише звездата.

„Липсва ми всичко, свързано с миналото – доброто и лошото, но само защото то няма да се върне. Когато бях в него исках да изляза! Толкова типично“, сподели още Адел.

„Но не съм имала време да се държа за парченцата от миналото, както правех преди. Каквото е било, било. Навършването на 25 години беше повратен момент за мен, шамар в средата на 20-те ми години... 25-та годишнина е за разбирането в кого съм се превърнала, без да осъзнавам. И съжалявам, че ми отне толкова много време, но знаете, случва се“, каза певицата в откровеното писмо, пише БГНЕС.