Актрисата Елен Колева едва не загубила домашния си любимец преди година. Брюнетката споделя, че нейни недоброжелателни съседи се опитали да го убият, а тя го спасила на косъм от смъртта.

За жалост, по-късно малкия й любимец починал от инсулт, но благодарение на грижите на Елен успял да пребори отравянето. Не е ясно защо съседите са се опитали да убият кучето на звездата, което било изключително мило и дружелюбно. Те му дали да пие антифриз, който то горкото погълнало, без да се усети.

За щастие Колева била наблизо и веднага реагирала. „Заведох го в болницата. Оттам ми обясниха, че шансът му за оцеляване е нулев, тъй като ще бъдат поразени бъбреците му, след време ще се изсушат. Тифани оживя, но остана с един бъбрек. Прибрах я в къщи и започнах да я лекувам с рейки”, споделя Елен.

Актрисата от години сама се лекува с енергийния терапевтичен метод на лечение, а сега е пренесла лечението и върху четириногия си приятел. Повече от месец лекувала с ръце животното, а в резултат на усилията й, лекарите установили, че то се възстановява и дори започва да изгражда нов бъбрек, благодарение на енергията от ръцете на Колева, пише „България днес”. „Малко след това Тифани си отиде от инсулт. Това се случи преди Нова година”, тъжно обясни още синеоката актриса.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук