Феновете на Димитър Рачков се разделиха на две, след като вчера комикът дойде лично в музея на ЦСКА да се извини на привържениците за няколко дебелашки шеги в предаването му в неделя.Тогава гости в предаването бяха легендата на ЦСКА Георги Велинов и известният журналист Ники Кънчев. Заради участието на Кънчев беше пресъздадена в шеговит тон играта "Стани богат", на която популярният привърженик на "червените" беше водещ дълги години.

Велинов се появи на помощ на Кънчев за въпроса "В химна на ЦСКА-София се пее следното: "Сърца червени, сърца..." А) милиони; Бе) в масло; Це) с байпаси; Де) с тирета". Славният вратар посочи отговор "А", но водещият обяви, че това е грешен отговор, а верният е "с тирета". След това на Ники и Джони беше обяснено, че "двата ЦСКА са известни като Тирето и Числото".

Тази шега обиди феновете на отбора и доведе до извинението на Рачков от вчера. Шефът на червените Пламен Марков се обърна към него с думите: “Давам си сметка, че предаването е сатирично, но ЦСКА си е ЦСКА - сърца милиони. Продължавайте да се шегувате, но следващия път ако се избъзикате с ЦСКА, ще дойда лично да ви изплющя.”Феновете обаче не са на едно мнение налагаше ли се извинението.

„Бе много обидчиви тея фенове бе. Що не се обиждаха така и от помията която залива страната“, пише Таня Димитрова. „Трагедия, Рачков фен съм ти, но да ходиш да се извиняваш за даден скеч е меко казано по- смешно от самия скеч. Сега ходи да се извиниш на всички засегнаги от шоуто, ааа и от господари на ефира...“, пише Лъчезар Петров. „Браво Рачков, така правят големите“, радва се на извинението Мирослав Тризов.