"Много се чудехме дали да сложим сцената със заклещването на двамата любовници, но решихме, че трябва да показваме живия живот, такъв, какъвто е”. Това каза продуцентът Евтим Милошев на среща с почитатели след края на премиерния епизод от девети сезон на „Откраднат живот: Системата“. Сериалът събра най-верните фенове пред големия екран в София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе.

Феновете със смях коментираха, че приключението на двамата заклещени след секс любовници е било много полезно, но във Фейсбук се разгоря остра дискусия трябва ли да се показва едно такова измерение на любовта. „Кофти. Първо трябваше да обясня на шест годишното какво са се заклещили тези двамата, та са стигнали до спешното. После, да обясня боя над Чилингирова, че не е правилно така да се постъпва (ама на въпроса защо? не можах да отговоря). Малко прекалено към осем часа”, пише Надя Димитрова на страницата на сериала във Фейсбук.

„Брутално, просташко ... определено минахте границата”, ядосва се Росица Иванова. „Това са нещата от живота! Имам близки медици и...какво са видели и чули...Много реални сцени от ежедневието на една болница”, опонира й Таня Георгиева. „Любовта има много измерения! Благодаря на вас, че ни обичате и подкрепяте, благодаря на NOVA, че подкрепя българското кино и разбира се, на екипа с който работим неуморно“, каза още Милошев.


По време на премиерата присъстваха екипът и актьорския състав, сред които: Александър Алексиев, Наум Шопов, Диана Димитрова, Деси Бакърджиева, Ернестина Шинова, Никола Мутафов, Любомира Башева и други обичани лица от хитовия български сериал. „Всеки епизод постига нови рекорди – това е най-излъчвания и обществено значим сериал. Хората, които днес не са тук, а именно сценаристите, в момента пишат една история!“, допълни продуцентът и сценарист на Иван Спасов.

Още в първите минути на телевизионната премиера, от 20:00 ч. в ефира на NOVA, зрителите видяха едно от лицата на „Системата“, което доведе до сблъсък и агресия между пациент и лекар. Бюджетът на отделението изправи пред сериозна дилема доктор Огнянова, която трябва да вземе решения за бъдещето на своите стажанти и да открие баланс в личния си живот. Доктор Тасев направи първи стъпки в утвърждаването като директор на „Св. Анастасия“ и лидер в екипа.

Какво ще се случи с доктор Чилигирова, която беше нападната от пациент? Ще вземе ли окончателно решение доктор Огнянова за своето отделение? – зрителите ще научат в носите епизоди на „Откраднат живот: Системата“.

Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

снимки:pr