Синът на Джулиана Гани стана на шест месеца и реалити звездата отбеляза събитието с шармантно парти в Пловдив. А вместо с половин торта, както обикновено родителите избират по такъв повод, Джулка и Илиян почерпиха гостите с четириетажен шедьовър! Темата на цялото парти беше слончето Дъмбо, защото е един от любимите герои на малкия Давид.


Огромната торта беше с шоколадов вкус. За сладката маса пък бяха приготвили красиви мъфини, френски макарони, меденки и кейк попс. Пловдивската агенция отговаряше и за пищната украса в дома на Джулиана.

В цветовете на балоните, разбира се, преобладаваше златното, което се превърна в запазена марка на моделката. „По-златни“ буквално бяха единствено подаръците за всеки един от гостите. Джулиана беше избрала специални кошнички с трюфел, декорирани с течно злато.

Давид се роди точно преди половин година – на 31 декември, но вече догонва по слава именитата си майка. Синеокият бебок краси билбордове из цяла България, виждаме го редовно по телевизията в реклами, участва в десетки фотосесии за родни брандове, а наскоро беше обявен от медиите за модна икона.


Като истински трендсетър от малък, Давид смени няколко тоалета за партито си. Известната му майка беше с малка черна рокля. „Благодарим на всички, които уважиха празника ни. Дойдоха много наши близки приятели. Затрупаха ни с бутикови дрехи за Давид, много играчки. И аз си харесах нещо от тях - една много интересна ретро въртележка, която се навива с ръчен механизъм“, доволен е таткото Илиян.

Не е изненада, че специалният ден за Давид започна именно с посещение при фризьор. За прическата му се погрижи известният фризьор Светослав Нейков. „Въобще не плака, а се смя през цялото време. Той е винаги усмихнат и жизнерадостен. Смее се на докторите и даже, когато му слагат ваксини“, разказа майка му. Със същото позитивно настроение порасналото момче останало до края на купона.

В Инстаграм и Фейсбук снимките от стилното парти получиха висока оценка. „Ако за 6 месеца правите такъв купон, за първия рожден ден очакваме да поканите Бионсе“, коментира дама и развесели младото семейство.

снимки:pr