Не една, не две, а цели три плеймейтки ще живеят под един покрив в Къщата на "ВИП Брадър", научи първо HotNews от много сигурни източници. Освен вече спряганите Нора Недкова и Николета Лозанова, в шоуто ще видим и не толкова популярната Мартина Юрукова, която беше сред подгласничките в конкурса "Мис Плеймейт" през 2016-а, който всъщност спечели Маги Бадер.

Тогава силиконовата блондинка взриви социалните мрежи със скандални чатове минути след финала на събитието. Тя бе спряганата за победител, но накрая се кахъреше, че е била употребена и публикува разговор, от който стана ясно, че първата в конкурса е ясна предварително. "Нямам абсолютно нищо против момичето, но не мисля, че е редно другите да бъдат просто един пълнеж“, заяви с право Юрукова.

Чаровната Мартина често е спрягана и като ВИП любовница на богатите и известните. Тя дълго време имаше връзка, но след като я приключи, започнаха да й преписват куп авантюри. В това число и с рапърът Криско, който по онова време излизаше с друга плеймейтка - Ася Капчикова. Бъдещата риалити звезда е и любимият модел на фолк певецът Галин. Той е снимал пищните й форми в най-малко два от видеоклиповете му.

Тази година във "ВИП Брадър" ще се отбележи рекорд в гастрола на плейбойки под един покрив, като продуцентите очакват да се заформят куп женски интриги межуд тях, а и евентуални секс отношения с някои от господата в Къщата. Нищо чудно в шоуто да видим и Криско, с когото Мартина е имала креватни забавления, потриват ръце сеирджии.

Вижте още плът от г-ца Юрукова