Цялата плеяда звезди на музикалната компания "Пайнер" днес пристигнаха под тепетата, за да бъдат свидетели на сватбата на една от най-коментираните двойки в родния шоубизнес.

Изпълнителката на "Да те бях ранила" Джена и Атанас - Малкия Канар си казаха „Да” пред стотици погледи.

Веселието започна от ранни зори в къщата на семейство Стоеви в пловдивското село Катуница. Там бяха и семейството, и роднините на фолк дивата, а самата булка дълго време бе подготвяна на втория етаж на имението, съобщава "Трафик Нюз".



За визията на Джена се бяха погрижили стилисти от София, а роклята от ръчнотъкана дантела е на известната столична дизайнерка София Борисова.

Младоженецът е заложил на класиката – черен костюм с папийонка. Свекървата Надя Стоева бе облечена през деня с бял тоалет с камъни Сваровски, но за партито в хотела ще смени още няколко рокли.



След многото наздравици и хора гостите, начело с оркестър „Канарите”, се отправиха към хотел "Санкт Петербург", където е кулминацията на празника. От близо час паркингът се напълни с лъскави возила и вече прилича на автосалона в Женева.



Сред звездните гости тази вечер са Преслава, Емилия, Фили, Есил Дюран, Глория, Софи Маринова, както и шефът на Пайнер Митко Димитров.

Събитието уважи и собственикът на хотела - Георги Гергов, като се очакват и още много родни депутати и известни личности да пристигнат под тепетата.

Преслава за пореден път не изневери на стила си и се появи с черна рокля със златно капси и 20-сантиметрови токчета, покрити със златни пайети.

Незабравимите моменти за младото семейство ще останат в архивите благодарение на видеооператора, заснел най-бляскавите сватби в Пловдив, Димитър Димитров и неговия екип от "Студио 1".