Буреносен скандал с привкус на целулит и паласки се развихри след последното издание на Мис Силикон. В социалните мрежи се завъртяха кадри на някои от участничките, на които се вижда, че телата им са далеч от съвършенството. Кадрите разкриват излишни килограми и не чак толкова перфектна визия колкото на фотосите в Instagram.

Стотици изсипаха нечовешка жлъч върху участничките, че не изглеждат никак лъскаво и сериозно са се изложили. Нападната беше и победителката Екатерина Митева, която от самото начало на конкурса впечатли не само с големия си бюст, а и с татуирани кръстове по тялото, пише "България днес"..

Грозната атака ядоса силиконка номер едно в България - Мариана Маринова, която от няколко години организира надпреварата между момичета с едри гърди. „Кастингът за Мис Силикон беше обявен през май, до август имаше 4 месеца. Вие като сте МНОГО УБАВИ , що не участвахте ? Между другото! Това е снимка на Екатерина Маринова. Катя е победителката в конкурса Мис Силикон 2020. Изглежда доста добре! Разбира се, че е много по- яко да гледаме сеира на някой, отколкото да се зарадваме на победата на друг или просто да замълчим. И само да вметна: Мис Силикон не е конкурс от НАЦИОНАЛЕН ранг, това е просто ШОУ и никой на него не се е взел толкова на сериозно!

Каквото значение драскачите му отдават. Бих ви пожелала да бъдете по- широко скроени, а може би по- добри , но това е за други хора! Останете си зад екраните на компютрите, там ви е мястото!“, написа във Фейсбук Маринова.