Една от изненадите на тазгодишното издание на Met Gala беше фактът, че на него не се появи Кание Уест.

Липсата на рапъра беше странна, тъй като за никого не е тайна, че той е много близък приятел с организаторката Ана Уинтър.

За разлика от него обаче, съпругата му Ким не пропусна да мине по червения килим, позирайки в елегантна бяла рокля пред насъбралите се фотографи.

Оказа се, че именно риалити звездата е била причината съпругът й да скипне от събитието. Кание бил бесен заради папарашките снимки на жена си от почивката й в Мексико, които след появата си предизвикаха истерия в медиите и социалните мрежи.



На тях за първи път Ким е с напълно естествена визия, кадрите не са минали никаква обработка и ясно се вижда сериозното количество целулит, което се намира по краката и най-вече по задните части на звездата. Нещо, което тя умело прикрива с помощта на светлина и филтрите на телефона й, пише elle.bg

Въпреки последвалата реакция на госпожа Уест и появата й на следващия ден с изваяно и гладко дупе, нищо не успя да замени шока, който милионите й фенове и последователи изпитаха от вида на „реалната“ си любимка.

Според близки до семейството Ким вече си пати от натуралната си визия, като буквално за часове изгуби близо 100 000 от последователите си. Ако тенденцията се запази, това със сигурност още повече ще повлияе негативно на името й като бранд и ще последва оттеглянето на куп рекламодатели, с които звездата си сътрудничи.

Това обаче не е всичко. Кание бил бесен, че след като успя да превърне съпругата си в модна икона, подобни кадри са я направили отново да изглежда евтина. Той обвинявал и сестра й Кортни за това, че разрушава позициите й в индустрията.