Кой би предположил, че някой ще си позволи да цензурира Скарлет Йохансон, докато сексапилно отпива от своята домашно направена безалкохолна напитка, призовавайки света да стане по-екологичен и добър?

Е – факт е. Холивудската блондинка засне реклама, част от кампанията за промотирането на SuperBowl, за компанията SodaStream, която произвежда машини за газиране на вода, пише news7.bg.

В нея, облечена в халат, актрисата демонстрира как всеки в домашни условия може да си направи вкусна напитка и така да избави земята от производството на пластмасови бутилки и кенчета. След това Скарлет се замисля неволно как би могла да популяризира своята кауза и не щеш ли я осенява единственият сигурен начин. Тя сваля халата, за да остане по сексапилна, прилепнала по тялото й черна рокля и впива сладострастно устни в сламката, за да отпие от домашната лимонада.

"По-малко захар. По-малко бутилки!". "Съжалявам Coca Cola и Pepsi!" - казва накрая изкусителната Скарлет.

Телевизионният канал Fox обаче не хареса рекламата – именно заради последния ред. Така се оказа, че сексуалните препратки вече далеч не вълнуват критичния ни поглед, а по скоро етиката между компаниите е доминиращ фактор.

Разбира се, за всички, които искат да се насладят на рекламата, такава каквато са я замислили авторите – нецензурираната версия ще продължава да стои в известни портали за видеосподеляне. Рекламата вече събра близо 5 млн. гледания.