След като докара мускулна треска в ханша на 10 000 на стадиона в Несебър миналото лято Цеца Величкович ще повтори упражнението и в Пловдив на 16 юли.

Мястото на срещата е паркинга до клуб Hybrid, а билетите са на цена от 25 до 300 лв. За пръв път вдовицата на Аркан пристига със своя собствена сцена, чиито сегменти ще бъдат превозени с два тира. Съоръжението ще бъде построено ден преди голямото събитие.

По традиция Цеца ще дойде с частния си самолет и екип от 50 души, сред който техници, гримьори, стилисти и бенд от 14 музиканта.
Жената, към чиято биография имат апетит няколко филмови студиа в Холивуд, е поставила ултиматум кухнята на хотела, в който ще бъде настанена, да бъде освобдена за личните й готвачи.

Те са трима на брой, а в менюто й ще влизат предимно риби и свежи салати. Величкович категорично е отказала да използва услугите на български кулинари. Най-ексцентричното й условие за кетъринга в гримьорната преди концерта е минералната вода да е в стъклени бутилки.

Преди шоуто Цеца ще се срещне с 50 ентусиаста, броили по 300 лв за ВИП ложата пред сцената.

Внушителната бройка не позволява сладки приказки с всеки един за това звездата ще прибегне само да селфита и потупване по рамото. В Пловдив Величкович ще промотира и новия си албум Autogram, който в края на тази седмица ще бъде официално представен в Сърбия.