Балканската дива Цеца Величкович и екипа и от 25 човека окупираха осмия напълно обновен етаж на хотел „Черно море” във Варна.

Специално за нея бе завършен президентския апартамент с изглед към морската шир, а при настаняването си тя изиска от домакините бяло вино, шампанско, шоколад и ядки.

От доближени до нея стана ясно, че в момента певицата не яде месо и млечни продукти, а по принцип се храни главно с пилешко, телешко, риба и салати. Величкович изнесе първия си концерт в морската столица в Двореца на културата и спорта и докара мускулна треска в ханша на стотици с траковете от новия си албум Autogram.

“И този път атмосферата в залата беше невероятна, а феновете ми показаха, че за тях най-важна е песента! След това е всичко останало - изпълнителят, обстоятелствата около него, мястото на концерта... Чувствам се свързана с България, а това е така благодарение на любовта, която получавам от хората на всички мои концерти и участия тук”, сподели след лайва вдовицата на Аркан.

Дискът, от който Metar Odavde, Trepni и Didule вече се утвърдиха като хитове, все още не се продава у нас. По желание на Цеца той ще бъде раздаван като подарък към всеки закупен билет за шоуто й в „Арена Армеец” на 17 март.