Сръбската певица Светлана-Цеца Ражнятович е режисирала до последната подробност сватбата на сина си Велко с Богдана, която е насрочена за 24 ноември, съобщава сръбският "Блиц".

Именно тя е направила на младите предложение, на което те не могли да откажат: да се возят в ролс-ройс от старите модели.

С него синът й Велко ще отиде да вземе булката, оттам двамата ще пътуват до църквата за церемонията, после младоженците ще пристигнат с английския луксозен автомобил в ресторанта.

"Цеца предложи да намери луксозен ролс-ройс, който да е само за младоженците. И двамата бяха въодушевени от идеята й и бързо договориха всичко", разкрива източник, близък до звездната фамилия.

Тя оставила Велко и бъдещата си снаха сами да подберат от каталог колата, която ще е от класическите по-стари модели. Всичко останало е планирано от Цеца до най-малката подробност. Така например Богдана ще носи нейната сватбена рокля по време на църковната церемония.

Светлана-Цеца Величкович е вдовица на застреляния на 15 януари 2000 г. пред хотел в Белград Желко Ражнатович-Аркан. Бившият тартор от агитката на Цървена звезда бе в списъка на Интерпол на най-търсените престъпници за грабежи и убийства в цяла Европа през 70-те и 80-те години на миналия век.

Впоследствие той оглави паравоенните чети "Тигри", обвинени за военни престъпления по време на войните при разпадането на бившата Югославия - в Хърватия и в Босна и Херцеговина. Аркан е баща поне на 9 деца от 5 различни жени, две от тях - Велко (23 г.) и Анастасия (21 г.) са от брака му с Цеца.