Примата на сръбската чалга Цеца Величкович, която харчеше пари с широки пръсти, е станала стисната и пресметлива, твърди ''България Днес''.

Тя уволнила гардовете си, за да не харчи излишни пари. Според всекидневника цицорестата брюнетка, която до миналото лято печелеше по милиони евро от мега-концерти и албуми, изпитва сериозни финансови затруднения и свива разходите си до минимум, пише slava.bg.

Банкрутът на певицата бил предизвестен още през лятото на миналата година, когато Цеца се призна за виновна в източване на огромни средства от ръководения от нея футболен отбор Обилич, коментират посветени. За да избегне ефективно търкане на наровете в пандиза, Величкович се договори с прокуратурата в Белград да плати на държавата глоба от 1,5 млн. евро и да изтърпи една година домашен арест.

Сега липсата на свежи пари от турнета и частни партита изтъни джоба й до минимум. Затова Цеца е уволнила бригадата от бодигардове, която я охраняваше в продължение на години. На служба са останали само няколко от най-доверените й хора.

Само преди броени дни Цеца се появи на летището в Белград със сина си Велко без нито един гард.

Сценката втрещи всички присъстващи на аерогарата, включително и граничните полицаи и митничари, които често са виждали как Цеца пристига с по 10-20 телохранители.

Все пак, концертът й в неособено големия македонски град Струмица бе на площада и събра повече от 60 хил. души, а масрафът бе платен от общината. Според непотвърдена информация хонорарът на Цеца бил 50 хил. евро, въпреки че до миналата година тарифата й бе закована твърдо на 100 хил. евро.