Сръбската звезда Цеца Величкович последва примера на българските си колежки Десислава, Преслава и Ивана, и седна на стола на журито в музикалното шоу The Voice.

Тя стана председател на 5-членното жури в "Гласът на Сърбия", който стартира в западната ни съседка. За участието си в това ново за нея предизвикателство, певицата споделя:

„Ще дадем шанс на всички кандидати да успеят да постигнат максималното. Ще бъда строга, а не снизходителна. Наясно съм с това, че участниците се притесняват, че пеят пред нас и това е нормално.“

„Ще бъде много полезно за всички кандидати, ако се вслушват в нашите напътствия и съвети. Нашата роля е да им дадем професионални насоки и да ги накараме да повярват в своите възможности, а не да ги откажем да пеят.“, добавя още певицата.

Освен кралицата на балканската музика, сред оценяващите в журито са сръбските звезди Мирослав Илич, певецът и композиторът Харис Джинович, най-известната сръбска текстописка - Марина Туцакович, а също и продуцентът Бора Джорджевич. Водещ на музикалното ТВ шоу е сръбският актьор Милан Калинич, пише bliasak.bg.