Сръбската мегазвезда Цеца Величкович ще отдели поне ден за релакс и шопинг след концерта си на 21 август в Несебър, пише в. „Монитор".

Жената, към чиято бурна биография имат апетит няколко режисьори от Холивуд, е стъпила на родното Черноморие за пръв път в началото на тази година, търсейки терен за следващото си грандиозно шоу.

„Несебър, морето - всичко е много красиво и определено ми хареса. Слънчеви хора, добро посрещане, отлична храна... Много бих се радвала да дойда и на почивка, да доведа и семейството си певицата", казва Величкович. Слабо известен факт е, че Цеца е записала първата си плоча в София едва 16-годишна. Към днешна дата вижда страната ни еволюирала, със силен европейски облик и позитивни хора, които горят в това, което правят.



„Винаги съм харесвала България. Колкото и пъти да съм идвала във вашата страна, се чувствам като у дома си. Знаете ли, сърбите и българите си приличаме - имаме еднаква емоционалност, един заряд, еднакъв манталитет, обичаме една и съща музика и дори храната ни е сходна. Ние сме весели хора", категорична е изпълнителката на „Пиле".

Три международни екипа - румънски, български и сръбски, ще строят в продължение на седмица сцената за спектакъла в Несебър. Вдовицата на Аркан изрично е настояла мащабната конструкция на градския стадион да бъде със същите размери като тези на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души. „Концертът ми в София миналия ноември беше много успешен и залата беше пълна. Разбрах, че много фенове не са успели да си купят билети и да ме чуят на живо... Затова концертът сега на 21 август е за тях. Очаква ги наистина едно страхотно и невиждано шоу", обещава Цеца.