Две седмици преди да акустира на родна земя, Цеца обяви следващия си голям концерт у нас.

Датата е 17 март следващата година, а мястото - „Арена Армеец”. По случая примата на балканската музика е взела решение да не разпространява новия си албум Autogram в търговската мрежа в България. Вместо това тя ще раздаде по едно копие на всеки, закупил билет за шоуто и в София догодина.

Решението е категорично, а вдовицата на Аркан вече е отказала всички запитвания от страна на родните дистрибутори за правата на новия албум. Autogram излезе на сръбския пазар преди по-малко от седмица, а за уикенда събра рекордни продажби от 100 000 копия в западната ни съседка. Категоричен успех пожънаха 11-те песни в албума и в интернет – само за три дни те имат общо над 20 млн гледания в сайтовете за видео споделяне.

Своя нов албум Цеца ще промотира още тази година, когато на 16 юли ще разкърши ханшовете на най-верните си фенове в Пловдив. Мястото на срещата е паркинга до клуб Hybrid, а билетите са на цена от 25 до 300 лв.

За първи път песните от Autogram пък българската публика ще може да чуе на живо в „Арена Армеец” от 20ч. на 17 март 2017 г. Билети за новообявеното събитие ще бъдат пуснати в продажба от 8 юли в мрежата на Eventim в цялата страна.